Cypern! :D

 Nuså sitter jag, Frida, mamma, pappa, Sanna, Björn, Niklas, Joel, Nina och självklart filleman på flyget ner till Cypern! hörs om en vecka gott folk :D

Mockat och fyllt på vatten.

Nu har jag mockat dacces box och fyllt på vattnet i hagen, hann även med att packa in sadel träns och hjälm i transporten. nu ska jag bara borsta, linda hans ben och klippa man sen åker vi på träning!

Försöka få igång bloggandet igen kanske?

Halloj..
nu har jag inte skrivit på länge vilket är rätt så tråkigt för då kan jag inte gå tillbaka och läsa senare i livet, menmen får tänka positivt de har ju inte hänt så supermycket intressant ändå så.
tävlingen jag startade gick sådär, bra i ena klassen men både jag och hästen var trött så de slutade i kaos.
Förra helgen var jag hos simon vi myste och skulle bowla på lördagen men sämst bowlinghall som bara hade öppet till 22.00 ?! vi åkte hem och såg på nån film istället. På söndagen såg vi på hunger games och ÄNTLIGEN fick jag se en riktigt bra film!! de var faktiskt ganska länge sen jag såg nån riktigt bra.
Eftersom skolan snart drar igång igen så bjussar jag på en bild från förra året som nog är tagen första veckan! :D
 
 
Ikväll kl 17,30 för att vara exakt (eller de kanske bara är eftermiddag då) så ska jag rida en dressyr lektion på min prins för bästa ulla! Gör väl som vanligt och skrittar ut en halvtimme innan, får se om fridolina kan hänga med den här gången också! :)

Igår när jag red ut så klickade de verkligen till i min hjärna för jag kände verkligen att jag hittat dom riktiga knapparna på dacce nu för jag kan samla upp honom nu och träna på galopp-piruetterna på en helt grön och stor LÄGDA!! helt otroligt för att vara min ponny som har varit alldeles för het för att ens kunna träna dressyr på utanför staket men de har helt vänt för oss så jag är lika lycklig varje gång jag sitter upp på min babe ♥
 
Ska väll också ta och berätta att förra torsdagen hade vi hoppning och eftersom jag avstår att ''hoppträna'' dacce så fick det bli en ridskoleponny vid namn Rolo, en liten C ponny som jag trodde jag skulle vara alldeles för lång på och att jag bara skulle förstöra hans balans på men icke sa nicke han fick sig ett redigt jävla dressyrpass istället och i form fick han gå och bakbenen var han tvungen att ta med sig ;) den lektionen vart jag faktiskt ganska nöjd med trots att vi hoppade litegrann, får väll se vilken ponny jag får rida nästa hoppning.
 
ska kolla om mammsen kan ta några kort på mig OCH FRIDA utanför ridhuset idag alltså typ profilbilder på våra hästar brevid varandra, de är så roligt att ha kvar sånna bilder, har en hel hög sen förra året faktiskt :)

Spenderar kvällen ..

med min bästa vän som nyss tagit moppekort!! grattis till dig och nu ska du få köra mig myyycket :Dsorry för att bilden är orotera.. skyller på frida data!

fick även rida på en c-ponny idag på lektionen gick väl bra för att vara första gången jag red han och så, men roligt var det och definitivt svettigt ;)
 

-

Jag saknar min pojkvän och jag har ont i huvet..


RSS 2.0