FREDAG!

nu så drar jag mig snart ner mot bussen till stugun där jag ska plugga franska tills klockan blir 10:50 då tar jag bussen in till stan och där går jag till min storebrors lägenhet tills att Simon slutar sen går vi ner på¨stan och drygar ;)
ska kolla på skor tror jag om han orkar, och köpa godis!!

Nu får det se ut så här...

tills jag har fixat en fin header och en riktigt duktig person som vill sätta in den!;)

Idag så är det iallafall Pernilla träning kl kvart i åtta för mig tror jag och Musikal på skolan otroligt chill dag heltenkelt!:)





Sjuklig dag!

Stannade hemma från skolan idag för jag hade ont i huvet men jag tog en Ipren och gick och la mig igen, vaknade vid halv tolv och gick ner åt lite mat sen tittade jag på tv.
Bestämde mig sedan för att baka brysselkakor=dom vart degiga sockret smälte:(. Gjorde även chokladbollar dom var mumsiga, bakade till Felix kalas men han har redan käkat upp dom..
Vid fem gick jag ut till stallet och började rida dacce lång och låg, gick inte riktigt som jag tänkt mig då han var het och inte riktigt ville göra som jag ville. Men han var duktig på slutet och de är de som räknas:)
Fia är jag super nöjd med bara har som inget mer att säga om henne! Allt gick skit bra!!:D
Nu så ligger jag och pratar med Simon<3 och ska nog sova snart:)


Något besviken på vad dagen erbjöd!

Har verkligen inte gjort ett skit idag bara kännt mig fet.. Imorgon ska jag rida båda ponnysarna skritt/trav lösgörande för på torsdag rider jag Dacce på träning för Pernilla och sanna rider Fia!
Ska även ut och gå/jogga imorgon har jag bestämt.
Nu ska jag sova och hoppas på en mer aktiv dag imorgon.

Besviken tjej går och lägger sig😒


Usch vad ful min blogg är just nu..


Designen.

är bara tillfällig lev med det!

Blek som jag är..

Går jag "nog" ut en sväng och bara solar i den lilla sol som finns kvar!
Kom hem vid ett/två och har sovit från tio i två nu så otroligt skönt men var ändå inte riktigt super trött eller så kände bara att jag inte ville bli en bitch;)
Ska försöka lägga ut nån bild från tävlingen för jag hade ju en sån gullig mamma och vän (frida) som knäppte ganska mycket hoppas nu bara att det blev riktigt fina kort:)!


Sliten tjej drar på på konfaläger

Nu efter tävlingen (som jag kom etta på i båda klasserna) så är jag grymt sliten!
Har med mig ton med godis och ska be mamma köpa en dricka åt mig sen drar jag på konfa övernattning i köttsjön..
Bloggar imorgon puss!<3


Tävling hela dan!!!


Simon

Har haft en underbar dag med min underbara flickvän<33 puss påre Linnea!!<33
Och lycka till på tävlingen hoppas det går bra!<33
Ses nog till helgen;)<33

Längtar så jag dör tills imorgon<3

Nu vill jag ha fredag så jag får träffa Simon!!!!!<333
kommer hem vid sju imorgon och då ska jag fixa det sista inför tävlingen sen nu ikväll så ska jag lägga fram tävlings schabrak och kolla benskydden till framridningen ska även se efter så att alla mina tävlings kläder är där dom ska vara!;)
Idag har jag varit på konfan som vanligt och vi fick också dansa streetdance på fm roligt att prova på men svårt på samma gång. Tyckte också att alla fjantar som satt sig på bänkarna borde ta och skaffa sig lite självförtroende! vi har ju förfan gått i samma klass i tre år??. Och om ni ändå sätter er ner då ska ni fan inte prata och hålla på då är det ju lika bra att gå där ifrån. Samma sak på konfan det är en frivillig aktivitet och man behöver inte vara där om man inte vill! Gå inte dit om ni tycker det är tråkigt! Sitt inte heller och prata och fjanta på om dom pratar blir så less bara!! .
Men fredag gör migLYCKLIG


Musik

Provet gick bra! Men nu har jag musik med Frida och Elin!!


Proov nu jävlar kör vi!

Har arbetslivs prov nu på morgonen (halv nio) det kommer antagligen gå skit men hoppas på ett C :)
Nu måste jag dra mig ner till bussen .
Slafsigt inlägg men tänk på en hund som äter mat så går det nog bra:)


Mondaay

Idag så var det en helt vanlig måndag typ! Det hände inte ett piss(ovanligt?) nä men vi hade idrott och engelska, svenska och elevrådsmöte. Tog med mig Mikaela hem (hon ska förhoppningsvis hänga med mig hem varje måndag och rida på min prins) vi red ut och Annapanna hängde med på Ramonas häst:)
Det var roligt och tråkigt på samma gång för Fia tappade en baksko (innan vi hunnit rida iväg eller ens tränstat som tur var) och att vägen vi tänkte rida in på var helt igen skottat :/ men vi var nog ute och red i en timme skulle jag tro. Jag fick även hjälp med stallet så det gick super fort!! Nu på kvällen har jag åkt upp till Anita för att göra den där intervjun av en äldre person och Mika och jag pluggade lite innan hon åkte hem:)
Nu väntar jag på att Simon ska ringa ;) och ska nog ta en fet jävla dusch och bara tvätta ur all skit jag fått höra idag! (haha nu skojade jag mitt liv är super braigt!!;))


Helgen

Kan ju börja med träningen!
Vi började med att skritta honom på böjt spår för att få honom att sänka nacken och jobba med ryggen och att han skulle bli rund i formen och "lyssna" på mina tygeltag. Vi lyckades riktigt bra där och jag kände verklig att jag kom åt honom riktigt och att han jobbde med sina bakben! Det Carmen riktigt skön känsla kan jag ju säga!!:)
Vi gick senare vidare på att rida på rakt spår och rida in vid A och göra skänkenvikning mot långsidan(om jag kom i vänster varv så skulle jag flytta honom undan för vänster skänkel) i vänster varv vart han lite springig men sista gången i det varvet gick super!! I höger varv vart det nästan så att han flyttade rumpan innan bogen men det löste viner att jag satte mig mer på mitten av honom och gav ett ledande tygeltag. Träningen var helt enkelt super som dom flesta Anneli träningarna !!
Helgen då: fredag så var jag med Simon och vi tittade på båda the ring filmerna med grymt högs förväntningar om att den skulle vara läskig.. Var dom de? Verkligen inte om man jämför med the grudge! Sen tittade vi på United 93 den handlade om terror grejset vid inte twin tower med dom där tornen som dom körde flygplan i 1 september 2001;)!
Den var bra (iallafall när vi såg den på lördag för jag somnade iallafall mitt i den på fredagen)
Vi tittade även på äkta människor men jag var helt borta i huvet så vi fick se om både United 93 och äkta människor på lördan, sen när dom var slut var klockan ungefär ett då kikades vi på fyra avsnitt bb.
Vi käkade även choklad glass med browniebitar i;) grymt gott eftersom jag är en glass människa! (dock så smälte den helt när vi vart mätta och inte orkade gå ner med den så den var inte lika mumsig på morgonen..)
Red ju såklart Dacce i fredags med och Sanna red Fia i ridhuset, på lördag fick Dacce vila och Fia red jag ut och bara busade (kontrollerat) med;)!och idag hade jag ju träning;)!
Träffade även Simon idag för att säga hejdå eftersom han åkte hem ikväll :'(( vi myste på mitt rum en stund (jag började bara sådär helt random att börja blöda näsblod???!! As knasigt) sen gick vi ut och gick en sväng :)
Är förövrigt världens lyckligaste tjej just nu!! Har världens underbaraste kille hihi <3 han är så himla söt så jag döör!!

Nu ska jag ta och duscha så jag ser någorlunda "pigg" ut imorgon efter en helg med lite för lite sömn (dock värt de!!)


Träningen

Gick superduper bra!! 😉 gör ett lite längre inlägg sen från datan!


.FREDAG IS MY DAY!

Franska provet gick dåligt å jag lär ju få göra omprov!!



Nu ska jag ner SLÄNGA i mig mat och sen ska jag sega och åka ner på hammarn en snabbis:) <3


Imorgon är det fredag!

Nu är mitt rum grymt städat å de ser ut som att det bor en tjej här:O
Men ajja konfa idag och sen städade jag mitt rum, sen plugga franska (gick skit) ! Nu pratar jag i telefon och ska antagligen gå ner och göra mat eller dylikt, sen MERA FRANSKA..

Imorgon ska jag rida båda ponnysarna på långa trav och skritt turer :)!


Onsdag,torsdag,FREDAG.

idag så har jag gjort klart mitt arbetsliv grejsomojs så nu har jag bara engelskan kvar att göra (skulle ha gjort den igår men gick inge bra)
när jag kommer hem ska jag ut och rida på dacce sen på fia i detta myyyys väder!
på torsdag så ska jag också rida båda och plugga franska till provet på fredag :(
jag bloggar när jag har mer tid för nu slutar jag ;) COOL story bro

Ologiskt?

Hela lovet så har mitt hår varit någorlunda okej sett sådär lagomt bra ut, men självklart när man ska på skolan så ser det inte ens lite okej ut..?! Men det skiter ju en hårdrockare i;)
Åkte på skolan i morse ialf och fick veta där att vi slutade tidigt så hade två lektioner och sen lunch. Mikaela hängde även med mig hem idag så vi stack ut och red det gick verkligen super för båda!! Knoppade Fia också (failade på två) men hon vart gullig! Nu ska jag dö framför tvn för jag åt för mycket mat sen halv nio tar jag in hästarna sen duschen och sängen antar jag :)


mera lov tack!

Mitt lov har verkligen vart toppen bra! Och jag ser inte fram emot skolan ett dugg men jag vet ju att den är viktig;) hade hellre haft lov en vecka till!
Nu ska jag sova tror jag för av tre timmars sömn är man inte så pigg..


Klippte även daccemannens man idag han blev så vacker;)


<3

Hästarna går som på vatten dom bara flyyyteer fram!! :D
Dacce körde jag lite aktivering men samtidigt samla och halt innan bommar från galopp o sånt avslutade även med rejäla längningar på honom dock så kom han ur form i den sista så det blev ett galoppsteg men jag kan knappast kräva mer av den ponny han är som en ängel! <3


Fiona red Sanna först och travade över bommar och sen fick jag rida gjorde samma fast hoppade lite sen skulle jag galoppera och vet inte riktigt vad som hände men fick inte fram högerhöften i fattningen så sanna fick ta högergaloppen:) gick super det med och hon hade mer självförtroende inne i ridhuset!!

Nu sitter jag och väntar på att min mor och resterande familj ska komma hem och göra mer mat åt mig;)


Dagens facelook ;)!

Jag dör!! Älskar trollolol appen :D


Två bilder på FIA


Nu har Fiona anlänt!

Hejhopp!
när jag och björn hade åkt ner på hammarn för att köpa godis kom fia som jag ska ha här på foder, så jag var inte hemma när dom lastade ur men vi skyndade oss hem ändå så vi hann prata lite med Siv som jag ska låna henne av. Sen hann jag även med att rida ut på en skritt sväng så hon skulle få se omgivningen och imorgon ska vi släppa ihop henne med dom andra hästarna så vi får se hur det går :) Bild på henne lägger jag in från mobilen ;)

Lördag!

Jag och ramona stack ut en sväng o bara red utan krav! Vi skrittade väldigt länge och sen tog vi trav sista biten innan vi skulle vända, skrittade en bit hemmåt och bestämde att vi skulle trava en bit till. Det var riktigt mysigt o Dacce var riktigt kul att rida på (som vanligt! ;)) vart dock sur på honom på slutet för att han inte ville lyssna men de löste sig och vi var hemma glada! :D
Nu ska jag tror jag gå ut och steka i solen en stund! ;)


Äntligen sportlov!

Nu har jag ioförsig haft lov nästan en hel dag men jag somnade nästan direkt när jag kom hem från franskan sen vaknade jag såklart ;) hjälpte Niklas att bära ut några mattor till ett hus. Sen bytte jag om till ridklädde och gick ut och tog världens mysigaste ridtur på min prins såklart ;)! Nu känns det som om att det bara kan bli bättre!!! :D


RSS 2.0