tidsfördriv.

KÄRLEK
1. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? -         S I M O N ni fick hela namnet!;)
2. Hur många har du varit tillsammans med? - 2.
3. Vem var du senast tillsammans med? - tillsammans med simon nu!
4. Hur länge var ni tillsammans? -...
5. Sötaste paret? - Julia Edin och hennes kille sjukt gulliga J
6. Hur ser din drömpartner ut? - tihi som simon
7. Hur ska din drömpartner vara? Snällis, busig, överdrivet glad och älska att mysa järnet!
8. Hur många gånger har du varit kär? - 1
9. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? – 1

10. Vem var din första riktiga kärlek? - …
SEX & HÅNGEL
11. Vem sov du med senast? - Simon
12. Vem låg du senast i sängen med och höll om?- Simon
13. Vem pussade du senast? - Simon
14. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? –  (hatar egentligen ordet strula.. för jag är inte super hunda på att jag har rätt uppfattning på vad de ordet betyder;)) så simon kanske? :o

15. Vem av samma kön strulade du senast med? – absolut ingen och så kommer de fortsätta vara!
16. Har du haft oskyddat sex? - …
17. Vem sög du senast av? - …
18. Hur ofta strular du? – donoo
19. Hur många har du strulat med på en kväll? - En åt gången är väll mer en tillräckligt..
20. Vem var den första personen du strulade med? -.

DÅLIGA TIDER
21. Har du druckit alkohol? – Ja  (observera ’’druckit’’ smakat har jag gjort men inget jag håller på med än!: )
22. Röker du? – usch nej!
23. Snusar du? – Knappast!

24. Har du rökt på / knarkat? – Haha jafan flera gånger!;)
25. Hur ofta festar du? – har inga vänner så aldrig :’(
26. Vad gillar du att dricka? –  saft är väldans as gott!

27. Har du skurit dig? – haha lite kanske men de räknas fan inte!
28. Har du bra självförtroende? – as bra!
29. Hur mår du egentligen? – egentligen så har mitt liv aldrig vart bättre och eftersom jag inte levt så länge så lär de ju bli bättre!
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? – Har jag säkert..

DU
31. Vart bor du? – i en död vik kanske ;)

32. Vart går du i skola? - Andersolof-skolan
33. Är du smal eller tjock? – lagom kanske?!
34. Är du snygg? –har väll mina stunder..
35. Är du nöjd med ditt utseende? – njao ibland!
36. Vad gillar du mest med dig själv? -  att jag har blivit så duktig på ridningen;)
37. Och vad vill du ändra på? – egentligen ingenting om jag tänker efter noga. Men jag lär ju fastna för nått sen som kommer störa mig super mycket antar jag.
38. Vad heter du? –Linnea Sahlin

39. Gillar du ditt namn? – jadå
40. Vad gör du på fritiden? – Rider, busar och är med vänner.

SKOLA / ARBETE
41. Går du i skolan? – alltid! Typ en no skolker här liksom B-D
42. Trivs du? – fruktansvärt bra!
43. Favoritämnen? – Idrott, historia och matte Och självklart ENGELSKA
44. Vilka ämnen gillar du inte? -  svenska..
45. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? –  haha alla lärare duger väll på deras ämnen liksom.

46. Vart har du praoat? Ica, coop, tosta’s stall, golvspecialisterna och dagis
47. Har du någon gång sommarjobbat & vart? – Nej inte hunnit de än.
48. Vad vill du jobba som? – köra lastbil eller typ nått händigt jobb.
49. Varför? – pengar pengar pengar… nä men de låter skoj!
50. Vilken klass går du i , & gillar du den? 8:an men börjar nian till hösten, min klass är väll okej ibland finns dock några personer som kan få flytta!


sista april..

Alltså herregud vad den här månaden gick fort! hängde inte riktigt med typ.
nu så ska jag ut och skritta på dacce och fia blir de nog samma för med då hon fått vila i veckan för jag vart för trött.. ikväll blir det att kika på majbrasan här i byn som dom inte haft på typ hundra år så de ska bli skit roligt!

Fick ett nytt pannband av Ramona för någon dag sen


Blev lite besviken

För trodde helt seriöst att de var Valborg ikväll?!
Igår myste jag med Simon hela kvällen men han gick hem till sin mormor vid två och han lär väll komma hit sen nångång för inatt är han min😉😉


kort uppdatering om idag..

Godmorgon typ. idag var det inte lika fint väder som jag hoppats på men jag kör på anyway!
Tuvalisa ville ha lite hjälp till tävlingen idag så åker ner på ridis om 10 minuter för de, sen blir jag nog där någon timma. När jag kommer hem så ska jag antagligen rida båda pruppisarna nere på fotbollsplanen för båda två behöver tränas!
sen där någongång tror jag simon skulle komma har ingen aning vilken tid hans buss är framme men whatsoever han kommer ju hit ;)
Igår när jag red så fick fia springa av sig i båda galopperna och sen tränade jag på att göra många halter och komma fram i trav efter, dacce tog jag med mig ner på fotbollsplanen för att bråka med typ nä men han var riktigt jävlig faktiskt, stressad och så men de går nog lättare om jag går ner själv idag och tränar :)

Heelg!❤

Äntligen fy vad skönt alltså och så har jag helg enda tills på tisdag (börjar skolan igen på onsdag)!
helgens planer är väll rätt så okej, imorgon så ska jag hjälpa tuvalisa på tävlingen och sen sälja fika på klubben som ska ha en lokal/regional ponny tävling imorgon osså storhäst på söndag.. på söndag så ska jag däremot inte vara på klubben utan ska vara hemma och vara barnvakt och på måndag om jag fattat det rätt så är de valborg? ska väl käka massa god mat och kolla på en sån där majbrasa sen tror jag att de är fyverkerier på kvällen å de är ju alltid mysigt!
Minns förra året på valborg då var jag med frida och vi cyklade till gevåg från henne för att se på en ''privat'' majbrasa där och självklart fick jag åka på pakethållaren min rumpa mådde inte toppen efter de kan jag ju säga ;)
Sen på tisdag så ska jag nog bara sooova!
sen blir det ju även otroligt mycket ridning och joggning i helgen också!
och de bästa är väll att simon antagligen kommer imorgon hihi ❤ ska dock försöka flörta hit honom ikväll är så sjukt kramsugen så jag avlider ju snart!!
Nu så ska jag ut och köra intervall arbete på Fia så hennes grundkondis ska stärkas och för dacces del så blir det dressyr sadeln och massor med skänkelvikningar i galoppen för att stärka honom!

gårdagen var en ganska aktiv dag trots regnet.

alltså igår så tyckte jag att jag var riktigt aktiv faktiskt trots att det var mulet och regnade. på morgonen så hjälpe jag mamma städa nere sen städade jag mitt rum och sen gick jag ut och gick med sanna, björn och Frei. vet inte riktigt hur långt vi gick men de var ialf upp på en berg och sen nerför samma fast på andra sidan;)
när jag kom hem då så provade jag en klänning jag beställ och sen dammsög jag mitt rum och städade toan uppe och plockade ihop felix bollhav som låg överallt sen gick jag ner och käkade. drog på mig ridkläder och gummistövlar sen var de ju bara ut och rida i de fina vädret som gjorde mig alldeles för blöt, Det blev endast dacce som fick ridas igår eftersom han går med täcke ute så blir inte han speciellt blöt där sadeln ligger och lilla fia hade ju sånt skav förut så hon går utan täcke dygnet runt! de kändes alltså bäst för mig om hon fick stå istället för att riskera att de skulle göra ont på henne när jag red! :)
jag och dacce galopperade (fullfart) mesta delen av ridturen men blöt ändå blev jag ;)
Idag så ska jag ut och springa, rida på båda ponnysarna och hjälpa björn att byta däck eller hjälpa och hjälpa ska väll försöka fatta hur man gör!
förlåt för alla bildlösa inlägg men har tyvärr inga bilder på våran nya dator

piggelin

Imorse så försov jag mig så jag missade bussen, bestämde mig då för att stanna  hemma och städa istället och för att åka ner. vid tolv skjutsade mamma mig sås jag fick hämta datorn och nu är mitt ''katastoff'' arbete klart! kan dock inte skicka in den för måste klistra in de jag skrevi dag i de riktiga dokumentet då våra lärare har lärt oss att man ska spara på min användare (som BARA funkar på skolan..) så jag kan inte öppna de riktiga dokumentet :)
nu ska jag städa mitt rum sen ska jag ut och jogga! sen rida på båda och mocka !

dag 8 - Bloggfavoriter

alltså jag har ingen direkt favorit men jag gillar mina kompisars bloggar och Dressyrmupparna de är väll typ dom jag läser :)

Onsdag

imorse så tog jag en dusch innan jag for till Dille för att vara på studiebesök. där fick vi en rundtur på åsridskola (där jag var och tävla i helgen, de var så roligt för det var en kvinna där som sa att hon kände igen mig för att jag hade en sån söt häst!) sen åkte vi till dille och käkade lunch, efter lunchen var det dags för att prova på att rida islandshästar. skit kult! vi fick prova tölta,trava(traven var absolut inte lika enkel som på min prins) och skritta. Jag fick rida på en häst som hette sát (uttalas saut) hon var super fin och jätte känslig precis som jag vill ha de, man behövde mest bara använda rumpan inge mycket tyglar alls. sen så var det ju mest mitt fel när nånting gick snett ju eftersom jag inte alls kan rida sånna där hästar för det är så himla annorlund än att rida ponnysar!
Efter vi hade ridit fick vi se en redovisning av några tjejer från ettan där som visade gångarterna på islänningar, de var roligt men eftersom vi redan ridit så kunde man ju det mesta av de dom sa. sen bytte vi om och fikade innan de var dags att åka in till stan och vara med Simon, in till stan fick vi åka med någon helt random som Elisabeth hade fixat så vi fick åka med. när jag kom in till stan så gick jag o simon bara runt och dryga träffade några som han kände och sen gick vi och köpte träningsbyxor till mig eftersom jag ska börja ut och springa! sen gick vi till törners och fikade och hade det allmänt jävla bra♥ kändes dock inge bra alls när jag vart tvungen att åka hem då jag helst av allt bara myser med honom hela tiden!! men på fredag så kommer han hit så jag får väll hålla mig lite!;)
Nu så är jag barnvakt och kikar på arga snickaren men snart är de greys och efter det så ska jag ut och springa lite!

Dressyr träningen..

gick skita bra!!
först så vart det så att vi inte hade någon transport så vi ringde och avbokade, alldeles när mamma lagt på så smsar hon vi lånat transporten av och säger att de är okej att låna. vi ringer tillbaka och säger att vi ska träna och springer ut och gör iordning våra pållar. När vi kommer fram så sadlar jag och skrittar sedan fram innan Pernilla hunnit dit så när hon kom började vi travjobba på volt direkt, vi tränar honom just nu så att han ska bli starkare i kroppen orka mer liksom, ta i lite extra inte bara lata, så började flytta ut honom och flytta in honom på volten sen flyttade jag bakdelen på honom i trav gick sedan ner till skritt och fortsatte flytta, satte också igång honom i trav och fortsatte flytta. Sen gick vi över till galopp och jobbade på i samma spår flytta ut rumpan och de var riktigt jobbigt tyckte han så de var lättare att hoppa till lite och byta galopp hejvilt!
men de är ju också nånting som jag verkligen måste träna på, för han ska bli superstark och snygg min prins!
golpperade sedan ner honom och travade ner honom i båda varven sen var båda jag och pernilla nöjda!
mamma som fotat så ingen super bildbomd då hon inte är hemma med inställningarna, men bilder som biler :)

dagens: tatt från frida ;)

DAGENS VILL HA: en egen dator som jag kan få lägga in hur mycket bilder jag vill!!
DAGENS KLÄDSEL: linne, jeans, underkläder, skjortaktig tröja, och kilklackar ;)
DAGENS FRISYR: Uppsatt jätte fluff!
DAGENS LÅT:  Mr. feelgood radioedit -  J-son
DAGENS KÖP: Ingenting!
DAGENS GODIS: inget godis på en tisdag ju!
DAGENS HUMÖR: över lycklig, sprallig och busig :D
DAGENS ORD: KAM!
DAGENS FRUKOST: ett glas Oboy
DAGENS VÄDER: tråkigt som hela april, hoppas de blir lite finare sen när jag ska träna! :)

tisdag

Hejhopp,
tisdagar är rätt så sköna dagar faktiskt, skolan är chill inga dryga lektioner eller så, osså träning på kvällen.
Kan ju omöjligt bli värre!
ikväll ska ju tuvalisa fota mig och dacce så jag hoppas på lite frächa bilder på honom nu! :D
kort och meningslöst inlägg.

dag 7

dåliga vanor:
  • Jag har väldigt lätt för att exempel lova mamma att plocka ur diskmaskinen men sen glömmer jag bort att göra de.
  • Käkar lite för mycket snask..
  • har väldigt lätt för att handla upp pengar, inge bra med andra ord!
  • Jag brukar rida med handen lite halv öppen MEN DE MÅSTE JAG SKÄRPA MIG MED FÖR HÄSTEN GÅR FINARE OM MAN HÅLLER OM MED HELA HANDEN!
  • är även lite dålig på att hålla de rent på rummet, mycket kläder överallt!

Nu har jag mockat alla boxar utom två som Ramona och Anita redan fixat, packade även hö och gjorde klart innan jag gick in och drog på mig ridstövlarna. Sen gjorde jag iordning Fia och bad mamma följa med ut och gå när jag red så de inte skulle bli så ensamt.
tänkte ingenting speciellt när jag red bara att hon inte skulle korva sig så mycket över vägen och ta mina hjälper vilket hon lyckades riktigt bra med! tog båda galoppfattningarna klockrent så de kändes riktigt bra!
slängde sedan in alla hästarna och gick in och nu ska jag snart upp och ta en fet dusch (tredje den här dagen..) men jag hade ju inte planerat att lukta häst på skolan och imorgon vill jag sova till iaf kvart över sju!;)
Imorgon så är det också vanlig skoldag och även den ändå riktiga på hela veckan (vet inte om de var franska på fredag eller ej) för på onsdag så drar jag och några till i 8-9:an på studie besök på dille sen stannar jag i stan och ska kanske köpa springbyxor och träffa Simon, sen på torsdag har vi trippelboll och då är man ju där hela dagen= inga lektioner.
nu väntas en fet dusch lite mat möjligtvis ett telefonsamtal från pruppisen och Big brother!♥

måndag i vanlig ordning

Nu har jag suttit hemma hela tiden sen jag kom hem från stugun efter att vi hade badat (mitt hår är inte torrt än) och pillat på bloggen. så nu åker häst kläderna på och jag går ut och mockar, sen så ska ponnysarna ut och skrittas får se om kanske dacce måste vila men Fialotta ska ridas i skritt och trav.
Imorgon taggar vi för Pernilla träning som Tuvalisa skulle fota med våran kamera och jag ska försöka ragga dit frida med så jag får lite slask bilder på dacce när jag tränar ;)

öppen

nu kommer min blogg vara öppen blä.
iaf designen blev lite ny och presentationen blev uppdaterad.
nu ser det ut så här tills nästa gång jag får damp och gör om ;)
Jag heter då Linnea, fyller femton i sommar och min fritid ägnar jag åt min egna ponny och till en foderponny, är även mycket med min pojkvän som är LOVELY.

bilder sen tävlingen.

Alltså det kommer ju bli bättre kort när Det är utetävlingar, finare väder och lite bättre positioner för fotografen att stå i!
Lite bilder iaf helt oredigerade men vafan ska de vara så ska de!

Vi är bäst tillsammans!

tävlingen

vi var lastade och klara att åka kvart i åtta, jag kände att jag ville vara på plats ungefär 20 över nio och de var jag. när vi kom fram gick vi och anmälde oss sen tittade vi på några ekipage (Jag, Simon och Pappa för mamma och Sanna hade inte kommit fram än) och när dom kom så lastade vi ut dacce grejade på med massa fix sen började mamma gå med honom medans Sanna fixade mitt hår och jag drog på mig kavajen mm.
i första klassen hjälpte Sanna mig med framridningen och vi tänkte lång, låg och avslappnad och vi fick nästan han dit han brukar vara på träningar, men de är ju sjukt svårt att få han att spänna av när han är så sjukt taggad för att få tävla. iaf när vi hade värmt upp klart så var det min tur att få komma in på banan (förra säsongen vart jag alltid nervös när vi kom in på banan för jag visste inte riktigt vart jag skulle eller vad jag skulle göra) men nu känns det riktigt bra! fick startsignal och vi körde på! bättre än förväntat faktiskt då de var den första riktiga tävlingen för året.
vi landade på 176p och 65,19% och de gav oss en ANDRA plats! jag fick en blå rosett och en sogeticup tröja och häst godis med smak av hallon.
Nästa klass red jag inte i förräns klockan var 13:33 så vi tittade på några hästar satt lite i bilen och bara chillade och tog ut han kl 13 mamma gick runt med honom och jag började rida honom typ kvart över (i den andra klassen behöver han ingen lång framridning alls då blir han för trött och orkar inte prestera inne på banan) vi travade och galopperade fram som vanligt sen var det min tur in på banan! och det kändes KANON vi gjorde två små missar (som jag inte kommer göra om igen!) annars var de as bra satte verkligen allt för att vara mig!
I den klassen landade vi på 190p och 65,?? och de blev en TREDJE plats dock inte någon rosett då de bara var två placerade! Personbästa för mig känns det som och när vi åkte hem så var jag så otroligt lycklig! de kunde verkligen inte ha blivit en bättre start på tävlingssäsongen! nu laddar vi om till den 17maj då jag förmodligen ska ta med mig fialotta också och prova på en LC ;)
bilder kommer senare!

Dagen i bilder


Nu är hela happy family påväg!

Tävling hela dagen idag bloggar om hur de gick sen❤


Dag 6

Det här språket vill jag tala flytande:
Självklart är de ju franska då eftersom jag läser de men engelska flytande skulle osså vara nice!


Kult jävla liv...

För det första så är jag fruktansvärt less på franska nu! Det känns så jävla ovärt nu när jag inte ens kan läsa de på min egna skola utan måste åka till stugun varje fredag. Sågrymtdåligtsköttavskolan!.
Sen så är Lisa i Norge så idag kommer de gå extrem dåligt. Franska är inte mitt starka ämne direkt. Men jag får bita ihop och hoppas på ett E som betyg i år då jag fick underkänt i fjol..


Antagligen har du fått lösenordet till min blogg om du kan läsa detta.

Man jag har valt att låsa bloggen av den enkla anledningen att jag tycker inte jag Behöver blogga längre. eller iallafall inte så alla behöver läsa. kan juliksom nöja mig med att skriva för mig själv då jag ändå inte har många läsare :)
bloggar inge mer bara för att den är låst då min blogglust är BORTA

Detta flyter i mina öron och en MASSA matte


Dödar tid

Med Emma och frida sen kör vi på ht lektion. ❤


Hihi😉


dag 5

Dag5- Något jag vill ha!

självklart att jag vill ha pengar så jag kan bygga ett nytt stall köpa lite mera hästar, bygga ett ridhus på gården och köpa otroligt mycket kläder!!!!
(alla bilder är tagna från google)

Inga hinder är för stora;))

Så här vackert låg det ett träd över stigen jag red på idag, och dressyrponny som jag har så vände jag ju självklart om och skrittade hem vill ju inte att han ska gå sönder.. Nä jag bara skojja dressyrponny som jag har så tar han tag i stocken och jag får bara sitta där och hoppa lite barbacka sötponnyn❤


torsdag..

var helt hundra på att det skulle vara onsdag idag men icke då.
gick inte och la mig förräns sju kanske? simon sov ialf hos mig och när klockan började närma sig sex typ är man ju typ sådär as trött så man inte kan sova, fast sen vid sju somnade vi till halv elva och sen låg vi i sängen till typ 12 sen så gick han hem och jag satt mig och solade en stund i somsagt shorts kändes otroligt as BRA att kunna vara ute i korta shorts och linne :D
nu så ska jag dra på mig lite ridkläder och ut och motionera min prins helt själv! sen så ska jag nog ta en dusch. KLIPPA MIG OCH SKAFFA ETT JOBB.
nä men om jag skulle få bestämma så skulle lovet inte få vara såhär kort!!
och en sista grej;) NÄSTA LÖRDAG ÄR DET TÄÄÄVLING FÖR MIG OCH DACCEMAN <3


såg även en super söt sak på en blogg. jätte gulligt skrivet om både mig och ponnyn det uppskattas!

dag 4

Dag4- en låt med många minnen.

oj fett svårt då jag typ byter musik hit och dit, har fan ingen speciell låt som får mig att tänka på nånting azum. så kan tyvärr inte svara på denna..

dag 3 som skulle upp igår ;)

Dag3- Saker du inte vet om mig.

Jag har världens fotfobi. klarar knappt av att sova utan strumpor när jag är själv, blir så äcklad eller vad jag ska säga men om jag är på ett badhus så är det liksom en helt annan sak för då är alla barfota.

Mitt hår klarar igentligen inte av att jag plattar/blåser/lockar de men jag gör det ändå och får massor med kluvna hårtoppar!

Innan jag fick min tandställning hade jag världens sämsta självförtroende, men bara utav att jag hade den i ett år fick mig att liksom ta för mig mer och nu kan ingen på hela jorden stoppa mig från att vara mig själv ;)

Jag har otroliga problem med mina knän då jag går jätte innåt med fötterna vilket resulterar i att jag blir ko bent och får problem med knäna/rygg. Nu har jag dock fått sulor som bygger upp och ska förhindra att jag går så mycket på insidan av foten.

Det enda smink jag använder är mascara och kajal ibland.

Så de vart ju några iaf, har inte så mycket hemlisar typ :)

Shorts PÅ

10+ nu jävlar ska jag sooola


Idag så skrittar mamma min prins!
Bild från innan träningen igår :)


träningen för Pernilla

Kom precis hem från träningen med världens känsla i magen för jag fick verkligen känna att det hände nått med hästen!
i började med att jobba på volt flytta in, flytta ut och så för att få med bogen. det gick bra men det är såklart att han blir springig och inte riktigt tar mina hjälper men de är bara massa träning på det så löser det sig! :)
Tränade även på serpentinerna till nästa helgs tävling och vi kom fram till att jag skulle rida serpentiner med halt i på framridningen så att han hellre väntar på halten istället för på traven efter skritten i LC:1.
Allt som allt så var det en hård träning (tro det eller ej men jag red utan jacka??) och imorgon väntas träningsvärk!!


Igår så kom Simon med en sköldpadda till sanna runt två så sanna och jag fixade i hans ''hus'', sen stack jag ut och red på båda ponnysarna tränade på skänkelvikningar på dacce bara för att han var så stressad och lilla fia tror jag har träningsvärk för igår ville hon inte alls så får hoppas hon är lite piggare idag :)!
sen så kom Simon hit igen och kollade så att vi satt pumpen rätt till sköldis;) för först så typ slutade den låta :o.

vi gick sedan ut och gick as lång ut till  nån liten skog typ mitt i vattnet! jag vart riktigt blöt om fötterna men de var kuligt! kollade sen på film hela kvällen.
Idag kl 19.00 så har jag träning på dacce för Pernilla och de gillas SKARPT, ska kolla om jag får börja träna på mera skänkelvikningar som är med i LA:1 :)
nu ska jag se klart på den sista dokusåpan sen ska jag nog göra nått annat kult :D

Dag 2



mitt rum består av ett alldeles för stort skrivbord som jag varje vecka överbelastar med kläder! En dubbelsäng och tre hyllor, på en av hyllorna så har jag smink och annat krafs för att få mit hår att se någorlunda normalt ut typ, och på en mer typ bänkhylla så har jag en stereo och plattång/locktång och hårfön i typ rosa lådor. har också en gå-in-garderob som jag har alla mina kläder i ;)
Ni får dock ingen bild då mitt rum är STÖKIGT!

Tränings kategorin.

Här kommer jag att sammanfatta alla träningar och antagligen tävlingar,


30 dagars lista pga bloggtorka!

Kör på en sån här jag med! lite efter dock men bättre än ingenting alls ju!
har även gjort två nya kategorier en för träningar och en för den här listan, lite bättre ordning blir det ju då!



Börjar väll direkt då!!
Dag-1 Min favorit serie!
jag har följt desperate housewives och greys anatomy sen jag gick i fyran typ så dom ligger mig varm om hjärtat men jag gillar även simpsons, Family guy, 2 an a half men, big brother skarpt!! säkert massa mer men dom där kollar jag på oftast!

Mååndag

Duschade direkt när jag vaknade vid tio sen gick jag ut till Sanna som fick fixa mitt hår och sen sminkade jag mig där ute osså, runt två idag så kommer Simon med hans sköldpadda som Sanna ska få!! De kommer bli extremt kult med en sköldpadda som jag kan pussa på och leka med!❤


''Gilla så skriver jag om dig på bloggen'' körde på en sån på fb så här är den!

Hilda Lindström- Söt och säkert jätte snäll tjej som jag inte känner så bra!
Mikaela Vestin- en av mina barndoms vänner, super snäll. söt och är riktigt duktig på att rida. känns bra att vi börjat vara med varandra mera nu!
Sanna Sahlin- systeryster eller vad jag ska säga. super snäll, fin och hjälpsam (ibland) du kan vara en riktig painintheass men de kan jag med vet att du alltid finns för mig och jag måste väll medge att jag älskar dig! du är också riktig duktig på att rida och ta hand om hästar speciellt unghästar och det känns riktigt bra att kunna rådfråga dig om sånna saker! :)♥
Emma Sahlin- också en av mina barndoms vänner, snälla, söta Emma som alltid finns där spelar ingen roll om man inte träffar dig på en vecka så känns det som att det går och prata med dig om allting! känns riktigt bra att veta att jag har en vän som dig! Vet också att du är duktig på att fota! :)
Andrea Wiksten- Känner dig inte så jätte bra men jag vet att du är snäll, söt och duktig på att rida/hålla på med hästar och att du är en sportig person! skulle vilja lära känna dig bättre!
Poya Hosseini- Helt ärligt så vet jag inte ens vem du är men antar och hoppas på att du är en snäll person!
Tuvalisa Roos- busiga tuvalisa som alltid ser sakerna positivt! snäll och söt liten tjej som rider på ett riktigt busfrö jätte bra! du är riktigt duktig på att hoppa både med och utan häst ;)
Max Höglund- Snäll liten grabb som kommer börja på ao nästa år tror jag?. känner dig inte så bra men de kan man ju ändra på :)
Emilia Westerlund- söt och säkert snäll tjej som jag inte känner så bra, tror inte jag har träffat dig men de skulle nog vara skoj att göra :)
Linnea Engström- Super snäll och fin tjej som är super duktig på att fota, hålla på med kaniner och ridning! du är riktigt omtänksam och hjälpsam en vän det går att lita på verkligen! vi har dock glidit isär men de tycker jag vi ska ändra på!!
Olivia Backlund- Snäll och fin tjej som jag bara träffat en gång på ridlägret men fick känslan av att du var omtänksam och riktigt duktig på att rida! vill gärna träffa dig en gång till :)
Åsa Roos-
En riktigt duktig ryttare är vad du är! du måste ju verkligen kunna rida vilken typ av häst som helst skulle jag tro. En snäll kvinna som alltid är glad! :)
Fredrik Johansson- Pojke i sjuan som jag inte känner?!. men sånt kan man ju ändra på :)
Julia Sandelin-
En fin och säkert snäll tjej som jag inte känner så bra, men de går ju att ändra på :)
Lisa Bergvall- Lisa du är min bitch och så är det bara! snäll och hjälpsam på franskan vet inte riktigt hur jag skulle klara mig utan dig där?. riktigt duktig på att hoppa hinder med häst kasta ägg och vara dig själv typ! älskar din stil och att du törs vara dig själv typ! :)
Aksel Berglund- As rolig kille som alltid busar med folk och sparkar på min stol när jag sover ;) skulle vilja vara med dig mer !
Emelie Palmhager- vart ska jag börja typ! du är en super fin tjej som jag saknar sjukt mycket! riktigt snäll och har alltid roligt när jag är med dig, tyckte det var super roligt i sommar när vi tog kontakt igen och började vara med varandra och tror att den här sommaren kommer bli minst lika super kul :D♥
Simon Gustafsson- Världens underbaraste pojkvän är vad du är! vi var med varandra jätte mycket när vi var småa sen växte vi upp och slutade vara med varandra, och nu är jag så extremt jävla lycklig över att vi fick kontakt igen och började prata med varandra och att vi  började träffas igen, vet att jag verklien inte skulle vara lika lycklig idag utan dig♥ Saknar dig verkligen sjukt mycket på veckorna och blir verkligen as glad på helgerna då jag får veta att du ska vara med mig och bara mysa! längtar som fan tills du kommer imorgon och känner verkligen på mig att det här lovet kommer bli minst lika bra som det förra♥puss
Sofia Rylander- Söt sofia som är grymt duktig på att hoppa! riktigt snäll och omtänksam känns dock som att vi borde träffas och vara mer med varandra! Måste också få säga att du har ridit din häst sjukt bra och det syns verkligen på bara ett år hur mycket självförtroende din häst fått han är verkligen super fin!!
Lovisa Edström- Söt och säkert snäll tjej som jag inte känner så bra, men du har en jätte fin ponny!
Matilda Åberg- Snäll tjej som är riktigt duktig på att fota!!
Alma Svensson- Söt och säkert snäll tjej som jag inte känner så värst bra men de är ju nått man kan ändra på, vet att du är duktig på att fota och spela fotboll tror jag :)
Tina Karlsson- Fin ocn snäll tjej som är riktigt rolig! känner dig inte så bra även fast vi typ gått i samma klass sen tvåan men det går ju att ändra på :)
Frida Bergvall- Haha ja Frida vart ska jag börja typ. du är verkligen min andra hälft! riktigt jävla fin och så grymt snäll är du och typ den enda personen jag verkligen litar på som inte är min mamma! jag vet att du aldrig skulle svika mig på ''riktigt'' och att du alltid kommer finnas för mig! och du ska veta att jag finns för dig!
Och alla dessa bus vi har gjort under åren det är ju sjukt var roligt vi har haft det och jag hoppas du kommer bo med mig när du inte vill bo med Lisa när vi flyttar in till stan så jag kan få bjuda dig på nudlar ;) Du är också den enda vännen jag har som jag kan prata hur som helst med spelar ingen roll vilka ord eller annat vi använder så vet jag att du inte tar åt dig eftersom vi typ aldrig menar det vi säger, Du är verkligen min BÄSTA VÄN PUSS♥
Hanna Westin- Jätte fin tjej som jag tyvärr inte känner men jag vet att du är duktig på allt som har med blogg designer och sånna grejer! och du är säkert super snäll! :)
Sara Rehnholm- As fin tjej och snäll! som jag tyvärr tappade kontakten med när du flyttade in till östersund men de går ju att ändra på :) du är också super rolig!!
Julia Edin- En av mina barndoms vänner som är super söt! :) snäll och rolig! alla buss resor vi gjort nu under våran skoltid har lätt vart dom roligaste jag har vart med om :)♥
Elin Rudfjäll- jätte snäll och fin tjej som jag inte träffat på jätte länge och det känns som att de vore dags snart! riktigt roliga minnen har jag med dig från alla läger! ♥
Saga Danieli- Fin och snäll tjej som jag inte känner så jätte bra.
Emil Krisström- Snäll kille jag inte känner men jag tror du var med på nått junis läger för länge sen men är inte helt hundra :)
Amanda Blomqvist- Verkligen världens snällaste och finaste tjej som jag saknar grymt mycket!! skulle vilja träffa dig snarast! känns som om att det var en evighet sen ju! alla minnen med dig från lägren är ju oslagbara! ♥
Rebecca Gumse- Fin och snäll tjej som jag inte känner så bra, men jag vet att du rider och har egna hästar så då antar jag att du är duktig på de! :) skulle vilja lära känna dig bättre.
Petter Andersson- Rolig kille som jag träffat några gånger känner dig dock inte så bra :)
Elin Lindström- Jätte fin och as rolig tjej som alltid får en att le! super snäll och du finns alltid där för allt och alla! skulle vilja vara mera med dig :)
Alva Nylander- Söt tjej som går i femman, känner dig inte men du är säkert snäll :)
Camilla Gradin-
Snäll och en riktigt duktig dressyrryttare som har börjat plocka upp lite dressyrintresse på klubben och det uppskattas!! :) Skulle vilja prova träna för dig sen någon gång faktiskt!



I can atleast put on a fake smile and pretend it's real..

Söndags seg och träningsvärk.


Min stallhelg

Har vart ute nu på morgonen och mockat stallet fixat hö/vatten ute och släppt ut hästarna. Det är riktigt krävande av kroppen ändå att mocka flera boxar på rad men de är ju samtidigt kult!:) tur jag har en snäll mamma som hjälper till ibland!
Idag så har jag planerat att rida Dacce och Fia på trav intervaller och sen så lär jag väll behöva åka på nån middag, men de tar jag då om jag orkar dvs ;)
Nu ska jag upp och sova så jag blir lite Piggelin!


Nu så glö..

Glömmer jag nått nu besöker jag en doktor!!
(på klubbtävlingen glömde jag sadelgjorden och igår glömde jag min HJÄLM??)


Uteritt!

vid tolv så tänkte jag och Ramona ut och rida en sväng men det vart helt ändrade planer!!
Dacce, Fia, Geisli, Lymmel och Frei fick alla sig en skön skrittsväng i solskenet!
Jag red på Fia och mamma tog min prins♥ det gick jätte bra för allihopa!
nu känner jag att min mage är tom så ska ta o byta om och käka lite middag!;)

Vad tycker ni om nya headern?
kände att blått inte riktigt var min färg men tack ändå frida för att du fixade stilmallen och så PUSS
Ett år gammalbild, min prins har verkligen blivit vackrare!!!

Gårdagen?!.

Vi var nere på fiske tävlingen kvart i elva, jag valde en solig plats och satte mig ner. Bad Björn borra ett hål alldeles vid mina fötter och gick och hämtade mitt spö hos pappa. Han satte på maggoten och jag gick tillbaka till min sols stol!
Satt kanske i 30minuter sen fick jag en liten söt fisk (medsötmenarjagsjuktäckligslemmigochalltsåntdär) gick till pappa som fick ta av den och titta på kroken om jag hade sånna där larvar kvar;) gick tillbaka och satt i 20minuter sen fick jag en äcklig fisk till... Tävlingen avslutades vid ett iaf jag jag kom 3:a :D
Var dock BARA personerna i min släkt/familj som vann. Haha
Träningen kl 15 gick super bra!
Vart lite stressad så han inte skritta fram honom ordentligt så han var ganska stum i början men vi travade i början snett igenom halva och flyttade honom halva i båda varven, sen red jag på en volt alla gångarter och flyttade in honom på volten och sen ut och liksom "vände" honom i varje hörn på volten.(volten är rund och har inte några hörn men jag måste tänka så annars får han inte med sig bakbenen)
Vi tränade även på hans förvända galopp som sittersom en smäck! Gjorde snett igenom halvaoch flyttade han halva (han har lättast att flytta i högervarv) sen fortsatte jag kortsidan i förvändgalopp!:)
Alltsomallt var ridpasset bra och han var så rund och fin på slutet!:))


I'm having one of those days when My face is like this..

Varsågod för dom extremt vackra bilderna!
Annars så har jag extrem träningsvärk och min hjärna är på OFF.


Egoboost innan påsk..

Kände för att visa min coola lugg som Sanna skruvade😉


Nattinatti

Åt lite tacos till middag och nu har bara legat och pratat med Simon i en timme tror jag och bestämde mig nu för att sova. Imorgon så är de ju typ pimpeltävling kl 11 och träning kl 15 :D så kändes som om att jag behövde vara utvilad eller iallafall nått åt de hållet😘


Hästar

Nuså så ska jag ut och rida!!
Somnade när jag kom hem och är fortfarande lite trött men skitsamma😉


Torsdag med stjärnor ?

Idag så "glömde" jag att ställa alarm på mobilen eftersom jag ville missa bussen men självklart blev de ju inte så😉 Frida ringer mig tio minuter innan bussen går så då var de ju bara till att kliva upp...
Nu så spelar 8-9 fotboll och jag och Julia sitter inne i omklädningsrummet och äter godis;)
Det är kallt, blåsigt och inte så super soligt som dom lovade.

När jag kommer hem idag så ska båda ponnysarna joggas långa och låga för imorgon är de freedag och med de menar jag TRÄNING :D
Nu återgår jag till att frysa ihjäl pussen❤


Äppelpaj och ny design!

Tog och bakade en mumsig paj och bad Frida fixa min blogg!
Hästarna fick vila idag och nu glor jag på greys!😘


RSS 2.0