No internet :'(

Pappa och massa andra gubbar håller på med att lägga jord värme och självklart har dom grävt av alla internet kablar.. Tur man har iPhone ;)

Målning.

Idag så vaknade jag faktiskt halv ett! (sjukt ovanligt för att vara mig men sånt är livet) klev upp och åt lite frulle sen ut och rida fiona, gick otroligt bra faktiskt, galloperade mycket fast att det blåste och hon flåsade på bra!
Målade sedan Dacapo's box ljusrosa med Simon och sedan testade även Simon på att rida min prins. Han var riktigt rädd men lugnade ner sig efter ett tag :)
Nu har jag vart ute och galopperat min prins och han tyckte de var lika roligt som alltid ;)

Nya blogg.se

nu har äntligen blogg.se updaterats för mig och det ända jag ogillar är att man inte kan blogga från mobilen..
Ikväll så har jag iallafall tränat Dacapo för Pernilla och han kändes riktigt fräsch! vi red först på en volt och tänkte på att få med ytterbogen och så. senare ikväll så åker jag och min prins dacce och fia till Siv och där får dacce och ska sova och fia ska hoppas lite innan hennes provridning imorgon. 
 
Dagen har ioförsig bara bestått av regn och huvudvärk men den försvann när jag låg och sov och nu är jag på topp! ;)

Torsdag

Efter ha spenderar ungefär hela dagen med min underbara och även hunnit med att träna programmet på Dacce är jag ganska trött, nu blir det sängen direkt efter ett glas o'boy!;)


Rolig dag!

Idag har det faktiskt varit en riktigt rolig dag och just nu så är jag så pepp att jag bubblar över!!!
Jag klev upp vid halv elva nån gång, åt frukost och red ut Fia med Ramona kl ett. Vi red och badade Fia tycker de är lika kul fortfarande och försöker skvätta ner både mig och sällskapet! Hoppade även lite stockar i skogen, hon blir lika taggad som vanligt. Sen skrittade vi ut en sväng till fast jag bytte häst när vi var hemma till min egna lilla prins som var skitigare än allt.. Men de löste ju såklart lite glansspray ;)
Klippte även mycket av våran gräsmatta idag, dock så fick jag lämna en bit för HG sa att han skulle ta den imorgon eftersom de var så mycket saker att flytta på.
För övrigt så kommer min underbara Simon imorgon!! Där av att jag är så himla pepp för även om jag var med honom igår så saknar jag honom så grymt mycket, helt sinnes ju!
På fredag (om de är fint väder) så ska jag befinna mig med Simon vid vattnet och ha en fett mysig picknick hihi, räknar med en massa gosigt mys och massa pussar faktiskt ;-)!

Nu ikväll så ska jag se sån bra film och försöka somna ikväll för imorgon runt tolv är Simon HÄÄÄR!!:D


Städat!

Nu har jag vart ute i stallet sen elva och jävlar vad fint de är nu!
I veckan så ska vi köpa färg och sen när Simon kommer så ska jag ragga hjälp av honom också så ska vi måla. Ska bli roligt tycker jag:)


Någon som tappat en åsna?


Alla betyder stor som liten!❤


Såg på bio med min prins igår !

Igår så såg jag Simon, Sanna och Björn på snowwhite and the Huntsman.
Den var riktigt super bra!


7 dagar kvar tills åttan är slut!

Stannade som sagt hemma idag och ska snart ut och rida nu! Jag ska kolla igenom Dacce och smörja honom och sen galoppera mycket och sen kanske gå ner till fotbollsplan och rida igenom honom!:)
Om exakt en vecka så är det sommarlov och vi ska sitta hela skolan plus massa föräldrar ihop tryckta i kyrkan, på sommarlovet så ska jag spendera massa tid med Simon och rida min häst en massa och tävla såklart:D
På bilden så ser ni hur mina byxor ser ut efter att komma från tvättmaskinen till stallet!;)


Hihi❤

kände för att klämma in simon i headern osså så jag gjorde en helt ny, dock svartvit men den blir väl färgglad när jag orkar ta mig ut med kameran och ta lite fina sommar bilder! :)
Idag så red vi ut ett helt gäng och var ner å badade med hästarna, tränade även brännboll på skolan hela eftermiddagen lökigt men ack så jävla roligt! :D
nu lite fika sen duuusch! imorgon stannar jag hemma då vi inte ens har någon riktig lektion :)

hardddd

tjolahopp, grymt utsliten är precis vad jag känner mig.. men imorgon är vi i alla fall lediga och de ska jag fira med att sova fett länge och sen rida på min prins nere på ridis ( Dock ingen Anneli träning ) men vi ska nog försöka rida igenom LA:1 en gång så jag inte gör en massa fel!!.
nu så ska jag lägga mig i soffan och vara lika fet som jag känner mig ( har blivit sjukt rund runt magen idag, tror de är för att jag käkad så mycket skräp. hoppas de lägger sig snart.. )

Svar på kommentar

"Hallå där! Så himla roligt att du ska starta LA:1 . Spännande ju. Var och när blir det? Hoppas det blir nån gång medan vi är uppe i sommar. Skulle vara otroligt kul å se dej tävla. Hur länge ska ni ha Fia förresten? Hälsa övriga familjen! Kram" från Lizen :)

Ja jag tycker de ska bli skit roligt faktiskt!:)
I Njurunda den 14 juli så länge dit, vilken vecka kommer ni upp?
Jag tror jag ska ha hon sommaren ut om hon inte blir såld då, Jag tror inte hon blir kvar när skolan börjar för jag börjar ändå nian och betygen måste bli super bra!:D


passar väll på att blogga nu när jag har lite tid över..

jag har verkligen inte bloggtorka egentligen men jag känner bara att jag vill ha massa annat för mig än att sitta och lägga ner en massa tid på bloggen, dock så har det verkligen inte varit så den här veckan för vädret har sugit hästen har inte gått så ingen bra vecka alltså för dacce.. Men för mig har det vart skönt, lägga ner lite mera tid till skolan sova ut när jag kommer hem från skolan och känna att det snart är sommarlov!!
I Måndags så var jag inne i stan klippte/färgade håret dock så tyckte jag att det blev way to dyrt att klippa mig 1127:- helt jävla sinnes! men det vart ju fint iaf, när jag var klar med de så träffade jag simon och vi gick på stan lite jag köpte bland annat ett par shorts och en tröja och mascara, vi gick också och käkade pizza och hade de allmänt mys! :')
image description
På Tisdagen hände de inte ett skit faktiskt..
Och på Onsdagen så följde jag med frida hem och sen drog vi och krattade med klassen, från 18,00 - 22,00 ungefär var vi där (dock så kom vi en halvtimme försent)
image description
Torsdagen flöt på som vanligt Red fia och sen var jag bara dryg typ..
FREDAG! skolan till ett hemma vid två och samma tid som simon kom typ! vi myste och kollade på lite filmer på fredagen och bara kramades!
image description
Lördag vart de typ samma sak fast vi hjälpte till att baka tunnbröd (som vi förövrigt har börja sälja så vi ska kunna renovera stallet:D.) vi myste i massor, låg bara och pratade om allt. en jävligt skön dag faktiskt!

Söndag = BIGBROTHER FINAL!!!! och simon ska stanna här en kväll till för att se den med mig hihi!!♥
Förövrigt så suger vädret de bara regnar och regnar.... OCH JAG HAR ANMÄLT MIG TILL EN LA:1 I SOMMAR! mer info om de kommer väl sen någongång;)


Nöjd du bergvall?;)

RSS 2.0